Onze werkwijze

Door schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden, geeft u ons toegang tot uw locatie; meestal op momenten dat er verder niemand is. Dan is het wel zo fijn dat u erop kunt vertrouwen dat uw locatie in de goede handen is van een goed geoliede, zorgvuldige en solide organisatie.

Goede personele bezetting

Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor een goede personele bezetting. In samenspraak met de in te zetten objectleiding dient dit een garantie te worden voor een groeiend vertrouwen en voor continuïteit van de uit te voeren werkzaamheden.

Kwaliteitszorg voor een stralend eindresultaat

Met behulp van training en opleiding van ons personeel waarborgen we de afgesproken kwaliteit van het werk. Daarnaast voeren we vastgestelde kwaliteitscontroles uit.

Doordacht werkrooster

Wij ontwikkelen voor elke locatie een doordacht werkrooster. Dit rooster vermeldt de afgesproken werkzaamheden, de eventuele bijzonderheden waarbij het is gekoppeld aan een plattegrond.

Het werkrooster omvat:

  • de dagelijkse schoonmaak;
  • de wekelijkse schoonmaak;
  • de maandelijkse schoonmaak;
  • specifieke opdrachten.

Het werkrooster en de bijbehorende plattegrond(en) hangen aan de werkwagen. Dit is bij al onze opdrachtgevers hetzelfde. Deze eenduidige werkwijze maakt het voor het vaste werkteam, maar ook voor nieuwe en invalmedewerkers gemakkelijk om op elke locatie efficiënt de werkzaamheden op te pakken. Hiermee borgen we de schoonmaakkwaliteit. Voor ons controlesysteem, en voor u als opdrachtgever, schept dit duidelijkheid over de geplande en afgesproken werkzaamheden.