Vloerreiniging

Het aanzien van de vloerafwerking bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van uw werk- en leefomgeving. Voor elk type vloerafwerking bieden wij daarom complete, zorgvuldig samengestelde onderhoudsprogramma's. Bijvoorbeeld voor tapijtreiniging, steen-, lino- of vloeronderhoud. Daarbij kunt u met ons alle kanten op. Wij zijn flexibel als het gaat om de samenstelling van het onderhoudspakket zodat u altijd een dienst inkoopt die past bij uw wensen en behoeften.

Uw eigen Solide-vloerspecialist

Wij beschikken over alle benodigde vloerkennis, machines en middelen. Naast het dagelijks en periodieke onderhoud zorgt uw eigen Solide-vloerspecialist voor een betere uitstraling en een langere levensduur van uw vloer.

Geheel kosteloos advies

Heeft u behoefte aan frequent vloeronderhoud, denkt u aan vervanging van uw vloer of is er sprake van nieuwbouw? Solide adviseert u graag; geheel gratis en vrijblijvend. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een offerte.Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste informatie? Twijfel niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@solide-bv.nl en
053 - 7 400 500


Of kom eens langs! Solide, Enschede - Staalsteden 4-1, 7547 TA in Enschede