Glasbewassing

Weersomstandigheden, ligging, karakter en glasbewassing bepalen mede de representativiteit van uw locatie. Solide biedt voor glasbewassing een full service-pakket aan. Frequenties en uitvoeringen stemmen we daarbij af op uw kwaliteits- en budgettaire wensen.

Telescoop en lansbewassing

In het kader van de Arbo-regelgeving hebben wij ons gespecialiseerd in telescoopbewassing. Wij kunnen daardoor ook ramen tot op 15 meter hoogte vanaf de grond, op plaatsen waar men niet met een ladder en/of hoogwerker bij kan komen, goed reinigen. Reiniging zal plaatsvinden met speciaal osmosewater. Dat is gedemineraliseerd water voor een stralend resultaat.

In overleg met u bekijken we welk systeem voor de uit te voeren glasbewassing we zullen hanteren. Let op: de Arbowet en -eisen bepalen of wij specifieke steigers of hoogwerkers moeten inhuren voor bepaalde werkzaamheden.

Benieuwd naar wat Solide voor u kan betekenen? Neem contact op voor een persoonlijke gesprek of een vrijblijvende offerte.Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste informatie? Twijfel niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@solide-bv.nl en
053 - 7 400 500


Of kom eens langs! Solide, Enschede - Staalsteden 4-1, 7547 TA in Enschede